Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 14 augusti 2015

Tjuvstart

Visst är det härligt hörrni att det äntligen är lite sommar! För mig är temperaturen riktigt behaglig och jag har suttit ganska mycket vid mitt nya lilla cafébord på gräsmattan.

Nåt jag inte har berättat för er än är att min käre son Martin är här och hälsar på tillsammans med sin flickvän. Martin fyller år imorgon, men eftersom han vill åka hem och fira tillsammans med sina syskon så tjuvstartade vi firandet redan igår!
Jag hade gjort en blåbärspaj, Raw Foodglass och fruktsallad, och tänk; ingen av oss hade något som helst problem med att göra "heder åt anrättningen"! ;-) Snarare tvärtom...!! :P "Det slank ner som Guds ord i en tokig" som min pappa brukade säga! 
Idag är kidsen iväg till "Storsjön" för att bada. Martin tycker nog att det är roligt att visa sin flickvän sin barndoms sommarparadis. Vi åkte dit nästan varenda dag som solen sken när Martin var liten! Vi brukar lite skämtsamt kalla stranden för "Playa del Storsjön". Jag har förgäves försökt att hitta ett foto från Storsjön i min dator, men kammade noll... så tyvärr kan jag inte visa hur det ser ut där, men jag kan berätta att det är en ganska stor strand med svart sand! Sanden kommer från gruvor som ligger i närheten. :o)

Men nu kära bloggläsare ska jag koka mig en STOOOR kopp té och gå ut på gräsmattan och dricka den vid mitt lilla cafébord! :D

Anneli.

Inga kommentarer: