Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 30 augusti 2015

Fullmåne

Det här med att ta kort på fullmånen är inte lätt... Eller... att TA kortet är lätt, men att få det riktigt bra, eller ens Ok-bra - det är nåt helt annat! Natten till idag, nån gång straxt före kl 03.00 gick jag ut och tog detta kort:
Det är taget med min mobilkamera, och om jag hade begripit HUR så skulle jag ha zoomat in månen, men eftersom undertecknat är mer eller mindre teknikanalfabet så fick det bli som det blev...! :P
Jag inser att jag (för länge sen) borde kolla igenom inställningar och funktioner till min mobilkamera innan jag går ut och fotograferar, men jag bara skjuter upp det till nästa gång... en annan gång... Och ni vet ju hur det blir! Det blir liksom aldrig av! "En annan gång" kommer inte! Att man aldrig lär sig...

Nåt annat som jag gjorde inatt och som jag skrev om på min Gröna blogg, var att göra jättegod Granola! Receptet hittar ni HÄR!

Nu ska jag fortsätta städa! Imorgon får vi en ny soffa hemlevererad så vi måste röja lite för att a. Gubbarna ska kunna bära in soffan utan att snubbla över alla skor i hallen, och b. soffan får plats i vardagsrummet och ställs på ett rent golv!

Ha det! :o)

Anneli.

Inga kommentarer: