Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 15 augusti 2015

Är Gudarna galna

Men alltså.... Allvarligt....! På Martins födelsedag!?!?!
Är Gudarna galna???

Vi tar det från början:
Janne hade lovat Martin och hans flickvän att han skulle skjutsa ner dem till Stockholm så att Adrian skulle kunna följa med och fira brorsan tillsammans med de andra storasyskonen. Jag skulle stanna hemma för jag hade lite annat jag behövde göra.

Efter lunch körde de iväg. Det gick några timmar... sen ringde Janne. Bilen hade havererat i höjd med Sala! De hade suttit där några timmar och väntat på bilbärgaren och när Janne ringde var den äntligen på väg. Men nån ersättningsbil gick inte att få tag på trots att det ska ingå i försäkringen så Janne och Adrian började gå in mot Sala där jag skulle komma med min bil och plocka upp dem.
Martin med flickvän skulle få åka med bärgningsbilen till Västerås för att ta tåget till Stockholm därifrån.

Jag släppte vad jag hade för händer, satte mig i bilen och körde iväg. När jag kommit lite mer än halvvägs (27 km av 45,6 km) ringde Janne igen och berättade att de trots allt hade fått tag på en ersättningsbil och att jag kunde vända hem igen, vilket jag gjorde.

Så det var min lilla utflykt det! Men hur gick det för de andra? Jo Janne och Adrian fick gå - först in till Sala, och sen igenom nästan hela stan för att komma dit där ersättningsbilen fanns! En nätt liten promenad på 2 timmar (inklusive att de gick lite vilse på vägen...)!
Och Martin + flickvän fick skjuts till järnvägsstationen och kom till slut med ett tåg till Stockholm... meeeen.... på grund av ombyggnationer (på spåren antar jag...?) var de tvungna att hoppa på en ersättningsbuss i Bålsta och åka resten av vägen med den. Jag pratade med Martin alldeles nyss och då hade de börjat gå hemåt från tunnelbanan. Det tog alltså ca 7 timmar för dem att komma hem mot ca 1½ timme om inte bilen brakat ihop!

Ja, så kan det gå när inte haspen är på! Men nu är alla framme på sina slutdestinationer; slutet gott allting gott! Eller...? Vi vet ju inte kostnaden för reparationen på Jannes bil än... det kan ju bli hur roligt som helst... eller inte...! :-/
Jaja... Den som lever får se! Ingen idé att ta ut nåt i förskott! Fåglarna kvittrar, solen skiner och det är precis lagom varmt för mig! Det kunde ha varit mycket värre! :o)

Men jag vänder mig till Gudarna och ställer frågan igen:
Är ni galna?? Det är ju Martins födelsedag!! :P

Anneli.

Inga kommentarer: