Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 25 oktober 2015

Äntligen rätt tid

Klockorna är omställda och äntligen är det vintertid igen! Ja, jag säger äntligen, för jag avskyr att vi har sommartid!
Min käre make tycker precis tvärtom; han vill att det alltid ska vara sommartid... (Gud förbjude säger jag!)

Jag vet inte, men antagligen beror min aversion mot sommartid på att min mamma (bland annat) var astrolog, och exakt tidpunkt (och plats) alltid var viktigt för henne - som det ju är när man ställer horoskop.

Nåja! Nu är ordningen återställd - åtminstone för denna gång - och jag får vara glad för det!

För fjärde dagen i rad har jag suttit i det lilla köket i Da House och färglagt lite i min målarbok. Det blev inte så mycket idag för jag hade lite svårt att koncentrera mig... och bilden jag började med var i grilligaste laget... så där på gränsen för vad jag klarar av under rådande omständigheter. Men jag tänkte att jag börjar och försöker att bara fokusera på den delen jag färglägger för stunden och struntar i resten, och det fungerade ganska bra!
Så här långt kom jag med den nya bilden:
Nu är det "bara" resten av bilden kvar...! :P Men det får ta den tid det tar! Själva vitsen är ju att det är kravlöst, både vad gäller utseende, resultat och tidsåtgång! Jag smiter väl ut i Da House en stund imorgon också och ser hur mycket jag vill och orkar göra! :o) 

Anneli.

Inga kommentarer: