Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 4 oktober 2015

Painted sky

Ja, ni får ursäkta att jag skriver lite "svengelska" ibland... men i det här fallet - med titeln till detta blogginlägg - så låter inte "målad himmel" lika bra som "painted sky" tycker jag! Det finns uttryck och ord som låter bättre på engelska helt enkelt!

Nog om detta! Varför har jag döpt dagens blogginlägg till det jag har kanske ni undrar? Jo ser ni, för idag - alldeles för en stund sedan - var det som att nån hade målat på himlen! Såå himla vackert! Naturligtvis tog jag några foton, men som vanligt ger foton sällan verkligheten rättvisa... Men jag gjorde några försök iallafall:Alla korten är tagna precis utanför vårt hus. Visst är det vackert!?!

Nu när solen dalat ner bakom trädtopparna så faller mörkret ganska fort. Men det är väl så det ska vara på de här breddgraderna den här tiden på året...!

Anneli.

Inga kommentarer: