Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 22 februari 2014

Baka baka liten kaka

Trots en sen start på dagen (vaknade kl 12.00..) har jag hunnit ganska mycket idag! Jag har bakat!
Först bakade jag en Tigerkaka:
och sen bakade Adrian och jag nån slags äppelmuffins med en topping med bl a havregryn och sirap:
Sist bakade jag havreflarn som jag lade ihop två och två med smält choklad emellan:
Varför alla dessa go'saker undrar ni kanske? Jo, ser ni, imorgon tar jag Adrian med mig och drar ner till Stockholm för att sent omsider bli firad av mina barn! Vi ska äta på restaurang och fika hemma hos mellandottern med sambo! Vi ska ha "fika-knytis" och bakverken här ovan är mitt bidrag! 
Bästa presenten blir i alla fall att få träffa ALLA mina barn (med i förekommande fall sambos) SAMTIDIGT!
Jag lääängtar till imorgon!! ♥

Anneli.

PS. Uppdatering om kokosmjölken som jag hoppades skulle bli kokosyoghurt: Nä! Det blev ingen yoghurt! Däremot använde jag "citron-kokosmjölken" till Golden Milk som jag skrivit om på min GRÖNA BLOGG, och det blev riktigt gott!! DS.

Inga kommentarer: