Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 2 februari 2014

Jag är så pepp!

För er som inte är intresserade av Affirmationer, Attraktionslagen och positivt tänkande kommer här en liten varning: Detta blogginlägg kommer att handla om just det, och bara det! Så nu vet ni det och kan lämna denna blogg till förmån för något roligare :P Ni är hjärtligt välkomna tillbaka en annan gång!

För er andra kommer här en fördjupning av mitt förra blogginlägg i ämnet (det jag skrev i onsdags):

Alltså, så här är det: I eftermiddags kom helt plötsligt inspirationen över mig och jag gick ut i Da House för att skriva fler Affirmationer. Jag var verkligen superpepp och skred genast till verket! Jaa, Ok då! Jag gjorde mig en kopp kaffe först. Men sen skred jag till verket! :P
När jag hade skrivit ett tag så kom jag på hur jag skulle förbättra och "effektivisera" mitt affirmerande! Så här:
Meningen är ju att man ska läsa sina affirmationer minst en gång om dagen - helst fler - men ofta har man så mycket att göra och det är annat som lockar så det inte blir av, eller så "tvingar" man sig till det utan nån större inspiration.

På 80-talet när jag höll på som mest med affirmationer var jag faktiskt riktigt disciplinerad och nådde också ganska mycket framgång med det jag affirmerade om. Men då fanns det inte de hjälpmedel som finns idag.
Vad då hjälpmedel undrar du kanske. Jo ser ni, jag pratar om mobiltelefonen! :-) Och, Nej. Jag menar inte att jag/ni/vi ska ringa nån, men de flesta mobiltelefoner nuförtiden har ju en inspelningsfunktion där man kan prata in sånt man vill komma ihåg! Och nu har jag bestämt mig för att läsa in mina affirmationer på min mobiltelefon så att jag kan lyssna på dem när jag vill! Är jag smart eller är jag smart!?! ;-)

Det är så här tänker jag; att det finns en kraftfull vits med att lyssna på sig själv när man säger positiva påståenden som är menade att stärka en. Det finns ju massor av CD-skivor med stärkande budskap om allt från att gå ner i vikt till att våga prata inför folk, men då är det ju en främmande röst som talar till dig! Hör man sig själv säga stärkande budskap blir det än mer kraftfullt tror jag!

Jag har inte börjat prata in affirmationerna än utan håller på att kategorisera dem i olika ämnen: Hälsa, ekonomi, relationer o s v. Sen tänker jag läsa in mina affirmationer i respektive ämne i olika inspelningar så att jag sen kan välja vilken kategori jag vill fokusera på just då. Förstår ni hur jag menar?

Visst funkar det om man läser in alla sina affirmationer på en gång om man hellre vill det, men jag är en sån som gärna broderar ut mina affirmationer så de kan bli ganska långa ibland... Dessutom är repetition en av framgångsfaktorerna så jag kommer att i samma inspelning läsa om mina affirmationer i ett ämne flera gånger efter varandra!

Jag hoppas att jag har inspirerat er att skriva egna affirmationer och kanske även spela in dem för att göra det lättare att faktiskt använda dem!

Lycka till y'all! ♥ And stay positive! :D

Anneli.

Inga kommentarer: