Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 28 februari 2014

Men ANNARS är det bra...

Men shitt påmfritt! Jag har inte bloggat sen i måndags!! Jag har ju varit barnledig (och är fortfarande) så man kan ju tycka att jag borde haft tid...! Men jag har faktiskt skrivit 2 blogginlägg på min LCHF-blogg - trots att jag inte längre äter helt enligt den kostmodellen. Men när jag gör någonting lyckat som passar för LCHF så är det ju roligt att dela med sig av recepten där! Den här gången var det 2 potatisrecept som jag omvandlade till mindre kolhydratrika ersättningsmaträtter. Vill du veta vilka så klicka HÄR och HÄR!

Jag må ha varit barnledig denna vecka, men jag har jobbat som vanligt! Tyvärr så har jag superont i nacken och har därför sovit riktigt dåligt och varit extra trött. Nacken har smärtat till och från i över en månad, men den här veckan har det varit värre än innan. :-( Vet inte vad jag gjort för att få så ont men nu får det räcka tycker jag! (Var är en duktig - men billig - massör när man behöver det?)
Men ANNARS är det bra! :D

Jag vet att jag nån gång för typ ett halvår sen berättade att jag får så mycket spamkommentarer här på bloggen (som tack-och-lov hamnar i skräpkorgen) - men nu har ett nytt rekord tangerats! Innan idag så fick jag mellan 25 - 35 spamkommentarer per dygn, men under det senaste dygnet har inget mindre än 76 spam ramlat in!! WTF som ungdomarna säger?!?!
Ja ja.. jag tar bara bort dem och så är det inget mer med det!

Men nu ska jag se till att komma i säng! Klockan är en bit över midnatt när jag skriver det här, och det är en arbetsdag till innan det blir helg! Så marsch pannkaka Anneli! Gå direkt till sovrummet - utan att passera Gå! ;-) (Men badrummet måste jag i alla fall passera..!!) :P

Anneli.

Inga kommentarer: