Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 14 februari 2014

Nytt i bokhyllan

Här kommer dagens fråga:
Vad är nytt i bokhyllan?
(Ni får ursäkta den dåliga kvalitén på bilden, men den är tagen med en mobilkamera som inte är särskilt bra).
Nån som ser vad som är nytt? Eller... nytt och nytt... Vi har haft det inne i "stora huset" - alltså där vi bor, men idag har Janne hjälp mig att bära in, ställt upp och installerat den i bokhyllan i Da House!
För att ni ska få nåt att jämföra med så lägger jag ut en gammal bild:
För er som inte orkar/vill leta vad som är skillnad så ska jag nu avslöja att det är.......... stereon! :D
Den gamla stereon var det skitdåligt (ursäkta språket...) ljud i, och både Janne och jag (fast främst Janne..) är riktiga musik- och ljudnördar! När jag fyllde år i lördags fick jag ju 5 hårdrocks/metal-skivor i present och när jag spelade dem på hög volym i den gamla stereon så lät det fördj.... riktigt dåligt!
NU däremot låter det kalasbra!! :D Eller FETT NAJS som ungdomarna säger! :D Observera att jag nu har 4 riktigt bra högtalare istället för två dåliga! Hade jag haft plats så skulle jag kunna ha 7 högtalare..!! Det hade ju varit mumma, men som det nu är får jag nöja mig med fyra!
För er som kanske också är ljudnördar kan jag som jämförelse berätta att den gamla stereon hade 2 X 15 watt, medan den "nya" har 120 watt per högtalare! Liiite skillnad alltså..!! :P Så gissa tre gånger vem som inte kommer sitta så mycket framför datorn längre...!! :P

Over and out!!

Anneli.

Inga kommentarer: