Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 3 februari 2014

Förbättra ditt liv!

Alltså... jag vet inte om man kan bli så mycket mer superpepp än jag är just nu!! Tänker hela tiden på att jag vill gå ut i Da House och fortsätta skriva affirmationer - och jag kommer hela tiden på fler områden att affirmera om!

En positiv bi-effekt av allt detta affirmerande är att jag känner mig så glad! Jag är ju i grunden en "glad skit" och har alltid varit, men nu är det på en annan nivå på nåt vis!
Min teori är att när man gör nånting bra för sig själv och tar tillbaka sin kraft som jag vill kalla det - ja, då är det sånt här som händer!

När man börjar göra bra saker för sig själv så ger det ringar på vattnet, både i form av att det blir lättare att göra andra ännu mer bra saker för sig själv, men också att man lättare ser det goda i andra människor och blir mer tolerant och tålmodig! I alla fall har det den effekten på mig! Jag tänker att det beror på att när man gör nåt åt sin situation så får man kraft till skillnad från när man bara klagar på att pengarna aldrig räcker till, att ungarna är bråkiga, att man inte har den kärleksfulla relation man längtar efter o s v - det drar ut energin som en magnet drar till sig metall!

Att känna att man inte är tillfreds med livet kan verkligen dränera en på energi, eller hur!?! När man då gör något - det kan vara vadsomhelst, det måste inte vara att affirmera - då känner man hur energin kommer tillbaka och allting känns helt plötsligt lättare!

Så vad väntar du på? Fråga dig själv hur DU kan förbättra ditt liv och skrid till verket! Det behöver inte vara nåt revolutionerande, det räcker med nåt litet som sätter igång ringarna på vattnet! "Varje resa börjar med det första steget" som nån vis typ lär ha sagt nån gång!

Jag önskar dig stort lycka till med resten av ditt liv!
Go get it!! ♥

Anneli.

Inga kommentarer: