Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 1 februari 2014

Gott och blandat

Trodde ni att det här blogginlägget skulle handla om godis? Men det ska det inte! Jag tänkte bara berätta om lite olika saker som inte hör ihop!
Det första är att jag är hemkommen från en trevlig eftermiddag/kväll i goda vänner lag!
Idag var det ju syjunta hos Nettan, och hon bjöd på jättegod soppa, bröd och en helt fantastiskt god fruktsallad till efterrätt! Flitens lampa lös runt det stora bordet men varken Nettan och jag handarbetade... vi satt bara där och såg dekorativa ut och deltog i konversationen. :P Och precis som jag förutspått så kom Tarotkorten fram på slutet! Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Jag ÄLSKAR att hålla på med Tarot! Det ger såå många insikter!
Jag drog väldigt positiva kort idag och de tolkningar jag fick var precis vad jag behövde höra! :D

Nåt annat jag har sysslat med den sista tiden är att kicka igång Föreningen Aurora Helhetshälsa; en förening som jag försökte dra igång i samband med att jag började hyra min f d lokal i stan för drygt 3 år sen, men som jag då inte hade energi och driv nog att få riktig fart på. Nu hoppas jag att jag har det! I helgens upplaga av Annonsbladet kommer första annonsen av - till att börja med - 4 stycken, och jag har gjort ordning och skrivit massor på hemsidan. Gå gärna in dit och kolla runt!

Innan jag publicerar det här blogginlägget så bara måste jag visa ett par sköna kort som jag tog igår på en av våra katter.
Får jag presentera; Teyla:
och en liten bit av Adrian som hon gosar in sig hos! :D
Teyla är verkligen en störtskön katt med en egen stil! ♥

Men nu är det over and out för idag!

Anneli.

Inga kommentarer: