Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 16 augusti 2013

Dumt och smart

Alltså... jag blir lite galen... Trots att jag tycker att jag sköter mig efter bästa förmåga så vill den förbenade urinvägsinfektionen inte ge med sig!! *Morr* På morgonen mår jag riktigt bra men under dagen smyger sig symptomen på. Och så fram på kvällningen kommer magsmärtorna och febern tillbaka! Mindre och mindre feber för varje kväll visserligen, men ändå!! Och varför får jag ont i magen?? Om det var bak åt njurarna till så skulle jag förstå, men den här värken sitter långt ner i magen..! BLÄ säger jag bara!!

En "normal" människa hade väl uppsökt en läkare vid det här laget (eller för länge sen..) men jag är inte normal och jag tror inte på läkarnas behandling! Jag har en teori om varför jag inte blir frisk nån gång och det stavas S.T.R.E.S.S! Och optimistisk dumhet...!
Stressad är jag över att jag fortfarande har så mycket kvar i Da House att göra! Nu går jag ju bara på halvfart och knappt det, medan min hjärna skriker åt mig att sätta fart...!! Jag försöker skrika tillbaka att jag inte orkar men den dumma hjärnan fortsätter att piska på...! Som om det skulle hjälpa...

Och apropå dumhet... Jag måste tyvärr erkänna att det var otroligt dumt av mig att sitta ute på en kall trädgårdsstol igår! Lika dumt som att jag inte ville fatta redan i måndags vad som var på gång! När man vill bota sig med naturliga grejer (till skillnad från vanlig skolmedicin) så gäller det att påbörja behandlingen så snabbt som möjligt, och det VET jag... och ändå gjorde jag inte det!! Dumt, dumt, dumt!!! Men om det är misstagen man lär sig av så har jag ju världens chans här nu!! Tänk bara va smart jag kommer bli!! ;-) :P :-)

Och apropå smart. Tänk om jag skulle ta och vara så smart att jag gick och la mig nu! Då skulle det finnas en strimma av chans till att jag kan åka till Stockholm imorgon med Martin. Men som det känns nu så är det bara dumt att tro nåt sådant..! :-( Om jag är smart så stannar jag hemma och försöker kurera mig! Det lutar nog tyvärr åt att det får bli så..!! :´(

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!

Anneli.

Inga kommentarer: