Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 18 augusti 2013

Long story short

Här en snabb uppdatering innan John Blund hämtar mig:
Jag åkte med till Stockholm. Ångrade mig nästan genast. Feber. Som steg...! Ont i magen. Som blev värre och värre...! Trots Metallica på hög volym i bilen sov jag nästan hela resan.
Väl framme i huvudstaden träffade vi bl a bästa tvillingsyrran. Hon hade köpt Kolloidalt silver och tranbärsjuice till mig.
♥ Gulle Rosali ♥
Tog genast två klunkar av silvret och några timmar senare två klunkar silver till. MIRAKEL!! Det vände och jag började känna mig aningens bättre!! :D
Sen skjutsade vi hem Martin, och Janne hjälpte honom upp med alla grejerna han tagit med sig härifrån. Och sen åkte vi tillbaka hem till Adrian som valt att stanna hemma.
Drack lite mer av silvret. Kände mig ytterligare lite bättre. Gick ut till Da House och rensade lite bland papper och auragrafer och lyssnade på musik.
Sitter nu här vid datorn nöjd med dagen. Tror faktiskt att jag är snudd på feberfri! :D Imorgon ska jag nog orka ha den där inflyttningsfesten! Kompisarna Nettan och Helene kommer tidigare och hjälper mig med det sista! ♥ Tack raringar!! ♥

Nu ut till köket och ta en slurk Kolloidalt silver till, och sen march pannkaka upp till sängen!
Jag har bara en sak till att säga först:
Kolloidalt silver is Da Shit!! :D

Anneli.

Inga kommentarer: