Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 10 augusti 2013

Nu har jag fått den!

Tjohoo!! :D Den har kommit - boken jag har väntat på och haft på bevakning på Adlibris:
Inte för att jag har tid att läsa just nu... jag har fortfarande fullt upp i Da House, men det börjar bli klart nu så snart kommer jag kunna sjunka ner i soffan och läsa! :D Tjohoo!!

Bilden på bokomslaget har jag scannat in, vilket betyder att jag ä-n-t-l-i-g-e-n har kopplat in min gamla scanner - något jag haft för avsikt att göra ganska länge...
Jag minns inte hur länge sen det var som jag skrev här på bloggen att jag skulle scanna in gamla foton och visa er, men jag vet att det var länge sen..!! Men nu är scannern äntligen inkopplad och jag kan börja scanna in fotona! I alla fall snart... när det är färdigt ute i Da House. Men till imorgon blir det INTE klart som jag hade hoppats, vilket även betyder att inflyttningsfesten är uppskjuten - till nästa söndag. Det känns rätt bra faktiskt, för jag orkar inte stressa och jag vill ju så gärna ha fått upp alla tavlor, gardiner och allt annat sånt där som man gör i sista hand. Och nu kommer jag hinna det med största sannolikhet! :D Tjohoo!!

Anneli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

önskar du vore här nästa helg
http://www.wellnessfestival.se/

Anneli Sjögren sa...

Åååååååh!! Hade gärna gått på den festivalen!!!! Men nästa år kanske!! Säg till i tid så jag inte har planerat in nåt annat!! :D