Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 18 augusti 2013

Mellan hopp och förtvivlan

Det är över!!! DET ÄR ÖVER!!! ÄNTLIGEN!! (Och nu väntar en nystart! Som jag har längtat!!)

När jag vaknade i morse hade jag feber igen. Men tänkte jag låta det stoppa mig?? Icke! Nu skulle den däringa inflyttningsfesten bli av om det så var det sista jag gjorde!! Jag hade ju redan skjutit upp den en gång - men inte en gång till! Punkt slut!!

Till min hjälp för att få det presentabelt ute i Da House hade jag min alldeles egna vapendragare, tillika man som fick bära bort stora och tunga saker som jag inte ville ha kvar + att han fick handla råvaror till maten, och polarna Nettan och Helene kom vid 14.00-tiden och hjälpte mig med städning och att göra sallad. Själv gjorde jag en hel djup plåt med lasagne som jag sen fick jättemycket beröm för! :D Alla tyckte att den var jättegod!

Under hela dagen har jag gått och småsupit Kolloidalt silver + tranbärsjuice blandat med granatäppelvinäger, så jag har försökt att sköta mig så gott jag har kunnat! Och det har faktiskt gjort susen! Jag har mindre feber nu än i morse trots att jag efter det hela var över stod och diskade hela disken alldeles själv!
Men mina stackars fötter vill inte vara med längre...! Aj och oj va ont jag har!! Men jag ska snart gå upp och lägga mig så de får vila! Och imorgon tar jag sovmorgon - det kan ni vara säkra på!! Jag hoppas att jag är så pass frisk att jag orkar gå till jobbet, men som det känns nu så är jag det! Tur att jag jobbar eftermiddag!

Och imorgon har jag min första cirkel i Da House på nästan 3 år! Det finns inget bättre sätt att bli frisk(are) på än att ha cirkel!! Meditationen gör underverk med en sönderstressad stackars själ och tolka Tarotkort gör jag nästan i sömnen! För mig är det mer rekreation är jobb - i alla fall när jag gör det på cirklarna! När man har klienter är det lite annorlunda, men det har jag inte just nu i alla fall.

Ja, som ni förstår så är jag milt uttryckt dödstrött, så nu avslutar jag det här blogginlägget!

Anneli.

Inga kommentarer: