Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 12 augusti 2013

Gladare än gladast

Idag tog jag ledigt från jobbet så att Janne och jag kunde åka en sväng till Västerås för att bland annat handla lite på IKEA. Men även för att hämta ♥ Martin ♥ som tog tåget dit från Stockholm för vidare resa hem till Avesta med oss. Han lovade ju att komma hem och fira sin 19-årsdag (som är på torsdag) och nu är han här! :D Jag har inte sett honom sen den 1:a augusti, när han flyttade till vår huvudstad och det känns som jättelänge sen!! (Behöver jag säga att jag saknat honom??) Men nu är jag glad att få ha honom hemma i några dagar! :D

Egentligen så har jag inte tid att sitta här, för idag har ingenting hänt ute i Da House och om jag ska bli helt färdig till på söndag så måste jag sätta lite fart! Det här sista "småplocket" tar en himla tid kan jag säga utan att överdriva!! Igår t ex sorterade jag mina CD-skivor och DVD-filmer - och såå himla många är de inte, men ändå tog det typ hela kvällen! Jag ville ju inte blanda mina hårdrocksskivor med meditationsmusiken, eller mina "vanliga" filmer med filmer som "The Secret", "Mosekoden" och "What the bleep do we know"!! Så jag fick klura lite för att få nån slags logisk ordning på dem!
Men nu tänker jag gå ut till Da House en stund och göra lite nytta!

Morsning och Good Bye!

Anneli.

1 kommentar:

Lisbet sa...

Har du hälsozamma tips?

Har du något hälsozamt tips som fungerar just för dig och som du vill dela med dig av?

Jag vill samla in många, minst 100 stycken hälsozamma tips. Det kan innebär vad som helst bara att du känner att du känner att de fungerar mest för dig. Skriv in dem här nere i kommentarsfältet och skriver du som gäst glöm inte din mailadress.

Jag vill senare bjuda in dig och ditt tips till ett blogginlägg där jag även länkar till dig som STORT TACK.

//Lisbet
http://halsozam.com/eget-tips/