Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 4 augusti 2013

Nya planer

Idag har jag varit hos min ärkepolare Katta och fått Healing och supersmaskig cheesecake! Katta och jag har pratat jättelänge om att vi ska träffas, men vi har inte haft tid samtidigt. Men idag blev det äntligen av!
En av anledningarna till att jag ville träffa Katta var att jag ville bolla lite idéer jag har angående min Andliga och Mediala Utvecklingscirkel. Katta tillhör närmast inventarierna på min cirkel och vi har gått många Mediumkurser tillsammans - både här i Sverige och i England - så hon är väl införstådd med vad som krävs och vad man kan göra; en person vars omdöme jag helt litar på i såna här sammanhang alltså!
Nu när jag ska ha min cirkel i Da House igen så känns det som rätt tid att genomföra de här nya idéerna, men först ville jag bolla dem med Katta, och äntligen blev det av!

Jag ska inte dra alla detaljer, men bland annat har jag länge velat haft två cirklar: en cirkel för dem som verkligen vill utveckla sitt Mediumskap och en cirkel där fokuset kommer att ligga mer på Tarot, Psychic games (intuitionsutveckling) och Healing. Den sistnämnda cirkeln blir lite mer kravlös och lekfull och där behöver man inte vilja "bli nåt", utan kanske bara är intresserad och/eller tycker sånt är spännande, medan den Mediala Utvecklingscirkeln bara kommer att vända sig till de som vill utveckla sin Medialitet. Som det har varit hittills så har jag kombinerat båda inriktningarna på samma cirkel, men nu känns det som att det är dags att dela upp det!
Det känns skönt att äntligen ha fått - inte bara bolla mina idéer, utan även strukturera upp det hela! Katta skrev upp allt så inget ska falla i glömska! Jag hoppas att vi kan komma igång med cirklarna senast nästa vecka! Måndagar och onsdagar är det som kommer att gälla från och med nu! :D

Och nåt annat som gäller är att få ordning i Da house!! Det är fortfarande rätt kaotiskt därute..!! Janne håller på att spika på dörrfoder, vilket är en utmaning i och med att det inte finns just några helt räta vinklar där och jag håller fortfarande på att tömma lådor och få saker på plats! Men det går framåt så sakteliga i alla fall och nu ska jag verkligen lägga på ett kol för att bli klar så cirklarna kan komma igång. Och så att jag kan ha inflyttningsfesten!! :D Preliminärt har jag sagt till polarna att den blir på söndag!! (Ja, jag behöver en blåslampa i arsl... baken, så jag får lite fart!! ;-) Och nu har jag det!!

Anneli.

Inga kommentarer: