Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 1 mars 2014

107, WTF?

Alltså.. Det här är ju inte klokt! På det senaste dygnet har jag fått 107 spamkommentarer! Nytt rekord! Brukar bloggar få så här många spam?
Jag vet ju att man kan ha en ordkontroll som kommentatörer måste fylla i för att kunna publicera sina kommentarer, och jag hade det förut men jag tog bort den för att flera klagade på att det inte funkade att kommentera eller att det krånglade.
Nu är det inte så många som kommenterar här på bloggen... De flesta kommenterar på facebook istället. Men det är ju egentligen inget stort jobb att radera alla de här spamkommentarerna, så jag står väl ut ett tag till! :P
Men konstig är det med allt spam...! What's in it for them, lixom?

Ja ja! Nu ska jag gå och lägga mig!!
Natti natti!

Anneli.

Inga kommentarer: