Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 3 juni 2012

Honey I'm home!! :D

Hemma igen efter en superhelg i Grangärde/Ludvika/Borlänge!

Jag har för mig att jag för inte så länge sen skrev här på bloggen nånting i stil med "när blir det nånsin som man förväntat sig...". Jo, NU!! 
Den här helgen vart precis som jag förväntade mig!! Eller snäppet ännu bättre!!! I alla fall gick den helt enligt planerna!! Helt otroligt!! Så ibland händer det i alla fall!!!

Som jag skrev i förra inlägget så var vi först på kompisen Ingelövs 50-årskalajs!! Det var jättetrevligt och massor med folk, god mat och bus!
Sen avvek vi redan vid 16.30-snåret för att åka in till Ludvika för att komma i god tid till konserten så vi skulle få bra platser, vilket vi också fick! :D
Konserten kallades ABBA Dabba Do och var en hyllningskonsert till ABBA.
Här ovan ses från vänster basisten Jorma, gitarristen och sångaren Per, Nya tillskottet Ninni och min kära tvillingsyrra Rosali.
Den ende i bandet som inte kom med på detta foto var pianisten och sångaren Mats, men han kommer här inunder på ett alldeles eget foto:
 Här under ser ni hela bandet Pralin plus längst till höger Maria som mellan alla ABBA-låtarna berättade om ABBAs historia.
På sista kortet från konserten ser ni Rosali sjunga solo, men jag minns inte vilken låt det var hon sjöng...!
Som förstärkning var det också med en kör som kallas "Elva-kören", men jag tog inget kort på dem...!
Efter sista låten fick de rungande applåder, drog ett extra nummer och fick sen stående ovationer!! Gissa att jag är stolt över min kära syrra!! :D

När allt var över åkte vi tillbaka till 50-årsfesten och partajade lite till! (Helt enligt planerna!!) När vi kom pågick lite allsång och Rosali som äääääälskar att sjunga slängde sig glatt in i sången! :D Sen blev hon övertalad att sjunga en av ABBA-låtarna från konserten vilket hon gärna gjorde, och jag säger bara en sak: Hon kan beröra en till tårar med sin vackra röst!!!
Det var den HÄR låten hon sjöng - och med den äran!!

Sista kortet är på värdparet Ingelöv och hennes man Abdel.
Abdel kommer från Marocco och kläderna de har på sig är därifrån! Visst är de fina!! ♥

När jag vaknade imorse hade Rosali redan åkt till jobbet i Borlänge och efter jag ätit frukost och packat ihop mina saker så åkte jag dit jag med och spenderade en jättetrevlig dag där!! :D Men nu är det skönt att vara hemma igen!

Nu ska jag kolla mail och facebook! Efter 1½ dygn utan dator lär det vara en hel del att gå igenom!!

Anneli.

4 kommentarer:

tantista sa...

Låter aaaaningen mer händelserikt än min helg! Många vackra kläder här. Och Rosalis skor!

Anneli Sjögren sa...

Och Ingelövs skor!!! Liiiila......!!! :P
Ja, det har varit en händelserik helg - på gränsen till vad jag egentligen orkar med...!! Det är åldern, vettu...!! :P

Anonym sa...

Tack för de fina orden om mig :) Vill också tillägga att det var himla kul att ha dig här och på mitt jobb :) Tack!

Anneli Sjögren sa...

Varsågod Rosali!! Jag menar vart enda ord!! ♥