Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 12 juni 2012

Underbara meditation!

Hej allihopa!! Här kommer en snabbis!!
Jag bara "måste" berätta om dagen!

Vaknade som vanligt lika trött som jag var när jag la mig, men lyckades ta mig in i duschen i alla fall. Hela dagen har gått i slow motion, jag har inte haft nån aptit MEN jag har lyckats hålla mig vaken hela dagen - ett framsteg bara det!!
Eftersom det är tisdag så har jag en Andlig och Medial Utvecklingscirkel att leda, och sjukskriven eller ej; så länge jag kan stå på benen så vill jag ha min cirkel!! Det är nämligen så att den ger mig mer energi än vad den tar! Det andliga och mediala är så tight förbundet med den jag är och är lika viktigt för mig som att andas, dricka vatten och gå på toa!! Och så har jag ju Katta som hoppar in om jag inte skulle orka!

Fram på eftermiddagen började jag må sämre; vart yrslig och började känna mig febrig, men envis som jag är så packade jag ihop det jag behövde och lät Janne skjutsa in mig till lokalen. Väl där började jag förbanna min envishet men gjort är gjort!! När de som ville meditera kommit så gick vi in i "blå rummet" för att meditera och jag "försvann" direkt in i meditationen! Och tänk när jag "vaknade" så mådde jag mycket bättre!! Även om jag fortfarande var trött och hängig så var feberkänslan som bortblåst!! Och kvällen blev lika härlig som det brukar vara!! :D
Om bara en liten stund ska jag krypa ner i sängen för en natts välbehövlig sömn, och inget kommer kunna få bort mitt belåtna flin från ansiktet!!

Är det nåt jag lärt mig av denna dag så är det att stress är ett GIFT!!! Kan jag bara få bort det mesta av stressen ur mitt liv så kommer allt bli bra i ett "nafs"!! Hur långt nu ett "nafs" är...! Det visar sig!!

Anneli.

2 kommentarer:

Lina sa...

Hej söta du,
Ja, det där med stress är helt galet farligt ... Jag "körde mig i botten" för 2,5 år sedan och är fortfarande jättekänslig för stress. När jag tränar och pulsen går upp, så måste jag sätta mig ner och meditera så att kroppen förstår att det är bra för mig och inte stress. Vissa gånger lyckas jag inte utan får massa stressymtom såsom utslag i armhålor, etc. Vi borde ta bort stress ut ordlistan och ta bort hela dess existens. Sätta dit harmoni och lugn istället :)
Jag hoppas du mår allt bättre hela tiden.
Önskar dig en jättefin söndag,

kramar Lina

Anneli Sjögren sa...

Hej Lina!! Kul att du tittade in!!
Stress... ja det borde förbjudas!!
Harmoni och lugn är såå mycket bättre och precis vad jag behöver!!
Ha en fin söndagskväll!!
Kram!!