Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 1 juni 2012

Planer inför helgen

Min andra arbetsvecka har gått mot sitt slut och nu tar jag helg!!

För en gångs skull har jag planer för helgen: imorgon "bitti" (d v s när jag vaknat nån gång...) åker jag till min kära tvillingsyrra i Grangärde! Runt lunch åker vi först till en kompis för att fira hennes 50-årsdag och fram på sen-eftermiddagen åker vi in till Ludvika där Rosali (syrran alltså) och hennes band "Pralin" ska uppträda och sjunga ABBA-låtar!! :D Efter det åker vi nog tillbaka till 50-årsfesten en stund! :D
Efter en förhoppningsvis god natts sömn ska Rosali jobba hela söndagen. Hon jobbar som personlig assistent i Borlänge, och planen är att jag lite senare när jag vaknat ska jag hälsa på syrran och hennes brukare innan jag åker hem till mig igen!
Ja det är min helg det!! Vad har DU för planer??

Anneli.

4 kommentarer:

tantista sa...

Det kallar jag planer, det! Påminde mig om ert hundraårskalas, Rosalis och ditt gemensamma :) Mina egna planer bleknar svårt i jämförelse: Lära mig sticka på strumpstickor. Men jag ser fram emot det!

Ha så trevligt på kalas och allt!

Anneli Sjögren sa...

Haha tantista!! :D Hur har det gått med strumpstickorna?? Inga tappade maskor eller ögon utstuckna eller så??
Jag har haft en supertrevlig helg och just skrivit ett blogginlägg om det!! :D

tantista sa...

Det har gått jättebra faktiskt, jag har just stickat klart en ögonlapp att ha över det utstuckna ögat! Ha ha, nä det har gått bra på riktigt! Jag har försökt en gång förut för ett par år sedan men då gled strumpstickorna ur arbetet hela tiden och föll ner på golvet. Men nu köpte jag stickor i trä istället, och ett "trögt" garn (med mycket friktion i) och det gjorde en enorm skillnad. Så nu kan jag tekniken! :D

Anneli Sjögren sa...

Härligt!! Övning ger färdighet!! :D