Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 24 juni 2012

Paltkoma...

Idag har jag ätit något riktigt smaskigt!! Ni kan aldrig gissa vad!! (Om ni inte redan läst på min andra blogg: http://lchfveggiestyle.blogspot.se/).
Jag har ätit SVINMÅLLA!!! :D Ja, inte bara knaprat i mig bladen precis... jag stuvade dem ungefär som man stuvar spenat. Gott som tusan blev det i alla fall!! :D Och jag åt nog liiite för mycket... Jag är proppmätt!!
Det var Janne som kom in med en bukett svinmålla som han rensat bort ifrån morotslandet.

Om du vill ha receptet och se vad jag åt till så är du välkommen in på min matblogg:
http://lchfveggiestyle.blogspot.se/2012/06/ata-svinmalla.html


Nu ska jag kolla lite på TV med min älskade make!! :D

Anneli.

3 kommentarer:

tantista sa...

Åh det har jag aldrig smakat! Påminner det om nåt annat i smaken?

Anonym sa...

Jag är en av de som gillar vädret som det är nu. Det växer så det knakar.

Anneli Sjögren sa...

tantista: Ingen aning!! Jag har aldrig ätit svinmålla förut och nu kryddade jag ju med Garam Masala så det var ju det det smakade...!! Men det jag har hört är att det går att använda svinmålla precis lika bra som spenat - vad nu DET säger om smaken...!! :P
Anonym: Ja, alla som odlar är nog glada för det här vädret, och vi som äter av det som odlas kommer ju att bli glada för en bra skörd sen när den tiden kommer!! :D