Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 17 juni 2012

PartyLite igen!!

Idag har jag haft min 2:a PartyLite-visning - i lokalen förstås! Eller jag och jag... Det var Nettan som hade visningen, jag var "bara" värdinna! Ett inte allt för betungande jobb med tanke på att jag redan hade hembakade bullar i frysen och köpekakor i skåpet! :P

Himlars så fina grejer PartyLite har!! Jag önskar att ekonomin var lite bättre, för då hade jag kunna beställa hur mycket som helst tror jag!! Nu blev det bara ett paket téljus och två Glolite-ljus.
Ljuset härovan är ett Glolite-ljus. Tyvärr ger inte bilden ljuset rättvisa! Det speciella med just Glolite är att hela ljuset lyser - inte bara lite högst upp som med vanliga ljus! Det är sååå himla fint när det är lite mörkt i rummet (vilket det inte var när jag tog det här kortet)!
Jag beställde två stycken orangea ljus med apelsindoft, för de var på extrapris! :D (Man får ju va lite ekonomisk...!!)
I alla de små burkarna ni ser på bilden här ovan är det doftprover. De flesta dofterna tycker jag luktar gott, men det är klart; man kan ju inte gilla alla!! Men det var roligt att se när vi räckte varandra olika doftprov - hur det en person tyckte doftade jättegott helt kunde ratas av någon annan!! Smaken är helt enkelt som baken!! Tur då att det finns så många olika dofter att välja på!!

Nu är jag supertrött och ska bara hänge mig åt lite soffhäng innan jag masar mig i säng! Imorgon väntar nya "äventyr" - men det tar vi då!!

Anneli.

Inga kommentarer: