Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 14 december 2012

Bilder och sånt

Hej alla kära bloggläsare!
Sitter ensam i lokalen och poppar järnet medan jag väntar på att den hudcreme jag tillverkat idag ska kallna i kylskåpet. Jag ska ge bort den i present till min kära svärdotter!
Vad poppar jag då?? Vad annat än ♥ Metallica ♥ !?! :D Hehehehe...!!

Jag har fått tillstånd av Lena som var den som arrangerade Seansen jag hade i onsdags att "stjäla" några av hennes foton från kvällen, och trots att jag inte ser riktigt klok ut - speciellt på andra bilden - så lägger jag ut dem till allmän beskådan!! Man får ju bjuda på sig själv ibland! :P Det var svinkallt i lokalen - därav den stora, varma ponchon som jag fick låna!
 Här står jag och väntar på en kopp té innan seansen.
 Och här är jag i full färd med att "snacka med en döing"! :P
 Så är fint var det framför mig där jag stod inför publiken,
och här har vi det dignande fikabordet med massa smaskens!

Till sist lägger jag in ett foto på Kamelbonden Bengt och mig från skyltsöndagen här i Avesta. Det är vår ordförande och projektledare Eva som både tagit och nu också pimpat bilden!! Jättefin blev den!! Tack Eva!! ♥
Och med det säger jag morsning och good bye och tar min hudcreme och åker hem till Janne som faktiskt fyller år idag!! :D
♥ Grattis Älskling ♥

Anneli.

Inga kommentarer: