Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 23 december 2012

God Jul

Med dessa bilder vill jag önska alla mina läsare en riktigt God Jul!
Igår högg Janne denna lilla, men söta gran i vår egen skog! Det är nog den minsta gran vi har haft här i huset! :P
Så här fin blev granen efter att Martin grävt djupt i lådan med julpynt och klätt den! :D
Sist men inte minst kommer ett kort som Janne tog när vi var in till stan för att handla det sista och hämta äldste sonen Rickard som ska fira jul med oss här! Denna fina juldekoration står i en av Avestas rondeller, och jag tror att det är tredje året som den gör det. :D

Ha nu en fantastiskt härlig jul allihop!! Och om du har barn hemma så snälla skippa alkoholen! Alkohol och barn går inte ihop, och julen är ju ändå barnens högtid!

Anneli.

6 kommentarer:

tantista sa...

God Jul! <3

Anneli Sjögren sa...

God Jul tantista!! ♥ ♥ ♥

3pa2 sa...

God Jul okända men likväl välbekanta kvinna där uppe i mellersta Sverige
Vad anbelangar nötknäckare så klarar jag helt enkelt ej att knäcka nötter med annat än farmors gamla.......
God Jul

Anneli Sjögren sa...

Tack!!
Hmmm...!! Jag kanske skulle ta och testa den då..!! Den kanske är mycket bättre än jag tror..!! :D

Panki sa...

Hoppas du hade en mysig jul!
Och håller verkligen med dig, jul och alkohol går bort när man har barn med!
Kram!

Anneli Sjögren sa...

Hej Panki!! Long time - no see!! :D
Tyvärr blev julen inte lika mysig som vi hoppades... Vi har varit sjuka med hosta, huvudvärk och feber... Jag har precis börjat "kvickna till", men känner mig långt ifrån återställd..! :-( Jag har inte varit sjuk på flera år, men denna gång åkte jag dit ordentligt!
Ja, ja..!! Man får se det från den ljusa sidan: mitt immunförsvar fick en ordentlig realitycheck och har förhoppningsvis förbättrat sin förmåga att stå emot kommande attacker från elaka baskilusker! :D