Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 8 december 2012

Dagens pepparkaksskörd

Idag doftar det gott och juligt i det Sjögrenska residenset må ni tro! Vi har bakat pepparkakor så det står härliga till! :D
När jag säger "Vi har bakat pepparkakor" så menar jag mest Bröderna Bus! Jag var med på en liten hörna - det var jag, men grabbarna gjorde det mesta!!
Här ovan ser ni dagens färdiga pepparkakor, men hälften av degen är kvar och ska förhoppningsvis bakas ut imorgon!

Men det blev även pepparkakor till mig - utan socker, sirap och mjöl. Men de ligger kvar i ugnen på eftervärme för att förhoppningsvis bli hårda/spröda.
Mina peppisar fick bli av den skurna varianten - det är lättast så! Men då blir de lite tjockare och tyvärr aningens mjuka - därav att de får vara kvar i ugnen på eftervärme!
Istället för mjöl har jag mald mandel och kokosmjöl och istället för socker och sirap har jag honung. Smaken blev riktigt bra så jag hoppas jag får till konsistensen också! Annars får jag väl experimentera vidare!! :D

Anneli.

Inga kommentarer: