Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 30 december 2012

Long time - no write on blog...!!

Kul jul... Not!! Vi har varit sjuka hela högen utom Janne!
Jag som nästan aldrig blir sjuk...!! Men ibland trillar jag dit hur mycket jag än försöker ta hand om mig och då blir det med besked kan jag lova!!

Ja... nu är väl att ta hand om mig inte min starkaste sida... kan man inte påstå...! Men jag är tack och lov begåvad med ett Gudabenådat immunförsvar som skyddar mig i de flesta situationer. Ända tills hela mitt väsen fullkomligt skriker: Nu få det vara nog! Som nu när jag en längre tid gått över mina gränser och ignorerat de signaler som allt högre skriker åt mig att dra i bromsen!
Det är ju typiskt att när man äntligen är ledig och kan slappna av, då: BOM! kommer sjukdom som ett brev på posten...!

Det är inte julen som fått mig att gå över några gränser - jag hade redan på förhand bestämt mig för att jag skulle släppa alla krav denna gång, vilket jag också gjorde och gör efter bästa förmåga!
Nej, det är snarare - tyvärr - uppstarten av vårt Sociala företag som får mig att göra de mindre bra prioriteringar jag gör. Ibland känns det som att jag bara vill skita i alltihop - jag pallar inte mer!! Men... vi har ju kommit så långt, vi är ju typ igång! Jag kan ju inte sluta nu!! Och skulle jag hoppa av nu så blir andra lidande... och det kommer att bli bra - det är jag övertygad om!! *Suck* Jag känner mig inmålad i ett hörn... Att jag sen var tvungen att jobba lite nu i mellandagarna trots att jag var sjuk kändes ju inte optimalt..! :-(

Men från och med idag är jag officiellt frisk igen! Dags att se framåt!
Eller... Först tar jag er liiite bakåt, närmare bestämt till julafton i det Sjögrenska hemmet:
Detta är två örngott som äldsta dottern Linnéa gjort till Janne och mig! ♥ Dem kommer vi verkligen att sova gott på!! :D
 
Och sist ut kommer ett foto på vår gran. Jag vet att ni redan sett ett kort på den, men det här fotot blev så stämningsfullt tycker jag!

NU är det dags att blicka framåt!! :P
Som vanligt kommer jag inte ans att fundera på några Nyårslöften! Jag ska försöka bli duktigare på att hålla mig inom mina gränser, men i övrigt lär jag göra som jag brukar och gör bäst: Improvisera! :D

Njut nu av den korta tid som är kvar av detta år!

Anneli.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är säker på att du välkdigt snart kommer att lära dig hålla dig inom dina gränser :)
Jag önskar dig ett riktigt gott nytt år!
Stor kram Lina

Anneli Sjögren sa...

Jag önskar att jag var lika säker som du...!! (-_-) Men kommer vi bara igång så vi kan börja ta in lite folk så jag får avlastning så ska det nog bli bättre!

Önskar dig ett fantastiskt 2013!!
KRAM!!!

Anonym sa...

Hello every one, here every person is sharing these know-how, thus it's fastidious to
read this web site, and I used to pay a visit this web site every day.


My blog; british boilers