Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 13 december 2012

Julfint i lokalen

Efter att vi slutat jobba idag stannade jag kvar för att julpynta lite mer i lokalen. 7-armade ljusstakar och adventsstjärnor fick vi upp lagom till första advent, men nu tyckte jag att det var dags för nåt mer juligt arrangemang! Det blev det här:
 Här sitter min lilla hustomte och blickar ut över
 flugsvamparna och håller koll på ljuset!
 Det är inte utan att jag undrar vad han har i säcken..!
Den här lyktan köpte jag förra året tillsammans med två likadana fast svarta, men det vita passar bäst i den här lilla julgruppen.

Och nu över till nånting helt annat: Seansen i Västerås igår gick jättebra! Innan jag gick upp var jag (som alltid) supernervös, men efteråt tänkte jag att "det här var väl inget att vara nervös för, det ska jag komma ihåg till nästa gång"! Men jag vet ju att det kommer bli likadant; jag är alltid lika nervös inför en seans - det är bara att leva med! Det är bara mitt dumma ego som är rädd för att inte leverera..!!

Ja, det var allt för idag! Lev väl!

Anneli.

Inga kommentarer: