Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 3 december 2012

På arbetsförmedlingen

Det blev ju lite tokigt det här...
Alltså; vi på Södra Dalarnas Serviceteam + Bengt från Coompanion och Conny från Kompetensbyrån hade infomöte på AF idag och det var 11 arbetslösa personer som kom för att lyssna. Vi körde vår presentation och berättade det som vi tänkte kunde vara av intresse för de som kommit. Men... när presentationen börjar lida mot sitt slut uppdagades det att av alla som var där var det bara 2 personer som hade svenska som modersmål och de andra hade mer eller mindre svårt att förstå vad vi pratade om...!! Hmmm...! Man kunde ju tycka att vi borde blivit informerade om det...!! Men det blev nog ganska bra ändå. Dels för att vi fick chans att förklara lite för de som var intresserade vad det var vi pratat om och dels för att det var en journalist från Avesta Tidning där som skulle skriva en artikel om oss! :D Journalisten kommer till lokalen imorgon så att vi kan korrekturläsa det han skrivit och så att han kan ta kort på oss, för han ville förutom alla de kort han tog under infomötet även ta kort på oss på vår arbetsplats, vilket just nu råkar vara lokalen! :P Det blir jättebra reklam för oss!

Och apropå reklam så har Janne delat ut våra foldrar i drygt 150 brevlådor runt om lokalen, och han ska fortsätta dela ut fler denna vecka! Sen får vi hoppas på att telefonen börjar ringa och att det börjar trilla in några jobb! :D Hjälp gärna till och håll alla tummar ni har!!

Anneli.

2 kommentarer:

linasandligaresa sa...

Man blir lite ledsen när de inte meddelar sådant. Allt hade gått så mycket lättare då.
Det är som när jag en gång skulle föreläsa för ett stort gäng. Jag fick väldigt konstiga frågor under tiden och inte förrän efteråt visade det sig att de som köpt in min föreläsning hade ändrat vad det stod att min föreläsning skulle handla om - för att de skulle kunna dra in feng shui på just denna föreläsningsdag de hade. Det blev pinsamt och jobbigt för mig. Och taskigt mot de som kom för att lyssna ... '
Efter det är jag noggrann att kolla upp exakt vad som gäller, så jag vet:)
Hoppas du får en fin onsdag,
kram Lina

Anneli Sjögren sa...

Tack Lina!!
Ja, det gäller att vara övertydlig har jag lärt mig!! För även när man tycker att man har varit tydlig så kan man inte vara säker på att det "gått hem"!! Men sen kan jag också se att det av nån underlig anledning alltid finns en mening med allt, och av nån anledning behövde vi säkert den här erfarenheten!
*Always look at the bright side of life...* :P
Kram!!