Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 16 december 2012

Men, vad är det här egentligen?

Idag är en "tung" dag...! Har ingen ork och ingen lust till just nånting...! Egentligen skulle jag vara på Kattas födelsedagsfest just nu, men jag orkar inte ens ha roligt!

Jag började min morgon med att "utan anledning" störtblöda näsblod, ur bägge näsborrarna - samtidigt! Jag känner mig frusen och allmänt hängig - utan att egentligen vara sjuk! Jag skulle behöva en månads semester på Bahamas, men hur skulle det gå till? Jag har inte ens råd att sjukskriva mig..! :-(

Egentligen är det ett "moment 22": När man är så energilös att man inte ens vill/orkar göra sånt man tycker är roligt och som normalt skulle GE energi, ja då får man ju inte den energin som man så väl skulle behöva, och så blir man ännu mer energilös...!! Det blir lätt en negativ spiral! Men ni som känner mig och/eller har följt min blogg ett tag vet att jag inte orkar deppa särskilt länge! Om det finns nåt som tar en hel massa energi så är det att deppa!! Det må vara så att jag inte har råd att sjukskriva mig, men jag har verkligen inte råd att deppa ihop!!
Having said that, så tror jag absolut inte att man ska låtsas att man mår bra eller stoppa ner känslorna inom sig - nä, sånt kommer bara surt efter, och det är verkligen inte det jag menar att man ska göra! Däremot att tillåta sig att känna det man känner - när man känner det - men utan att fastna i det eller hålla kvar det, det är så jag vill och försöker göra! Och bara att ha fått skriva av mig så här så känns det aningens bättre! Så nu går vi raskt över till nåt roligare att skriva om istället:
Igår kom min äldsta dotter Linnéa och hennes flickvän/sambo Jessica hit för att fira lite jul så här i förväg i o m att de har andra planer för julen. Bröderna Bus, Janne och jag hade gjort i ordning en kasse julklappar som de fick öppna redan nu!
Ljuslyktorna de just plockat upp ur ett av paketen har Adrian både valt ut och köpt till dem för egna pengar! :D

Nu har de båda tyvärr redan åkt hem, men det var roligt att de kom - det blir inte så ofta! Och tyvärr ses vi nog inte igen förrän nästa år! :-( Men så är det att ha vuxna barn - det är bara att leva med! :P

Anneli.

4 kommentarer:

tantista sa...

Hi hi, Linnéa och Jessica ser ut som om dom desarmerar granater istället för att dom packar upp julklappar! ;) (Jättefina lyktor, Adrian!) Väl skriven bloggpost ((((Anneli))))... så tråkigt att må så hängigt... men din spirit finns det inget och ingen som knäcker. Må bättre snart! <3

Anneli Sjögren sa...

Hahaha..!! Ja, vem vet vad det var Adrian köpte EGENTLIGEN.....!! :P ;-) :-)
Tack! Jag skrev bara från hjärtat och som det är...! Eller nästan som det är... Jag kan ju inte skriva om precis allting...! Men knäckt har jag ingen som helst plan på att bli!!

Vera sa...

Hujedamig vilken start på dagen (låter som det är stressrelaterat). Ta hand om dig och din fina familj.KRAM

Anneli Sjögren sa...

Ja du Vera! Det är stressrelaterat så det bara visslar om det!! Att starta upp ett företag när man egentligen borde vara långtidssjukskriven är en rätt dålig idé... men nu är det som det är och det känns inte som att det är läge att hoppa av nu - när vi äntligen håller på att komma igång...!! Men det ska väl bli bra vad det lider...!!
Kram!!