Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 23 januari 2013

Det är kallt!

Därför lägger jag in en kort liten video på lite eld och en av våra kattungar "från förr"! Kattungen heter Nino och flyttade till Holland av alla ställen man kan flytta till! :P

Idag har vi i Södra Dalarnas Serviceteam varit iväg för att titta och räkna på ett städuppdrag som vi ska lämna en offert på! Jättekul att det äntligen börjar hända lite!
Imorgon ska vi ha en informationsträff på Arbetsförmedlingen! Vi behöver som bekant bli flera och vi ska ju ta in folk både på arbetsträning och praktik! Och så hoppas vi ju på att hitta bra personer som vi sen också kan anställa!
Kära tid vad spännande livet är just nu!! :P

Ha det så bra alla kära bloggläsare!

Anneli.

Inga kommentarer: