Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 24 januari 2013

Det brinner i Avesta!

Idag har vi i Södra Dalarnas Serviceteam haft infomöte på Arbetsförmedlingen. Av olika anledningar behövde Janne och jag ta varsin bil in till stan, och Janne åkte en stund före mig. Vi träffades igen utanför AF och när vi skulle gå in berättade Janne att det brann i ett hus alldeles utanför lokalen! Han hade just åkt förbi där det brann och sett hur stora lågor kom ut genom ett fönster på undervåningen till villan och utanför satt en man på huk - svart av sot och såg väldigt medtagen ut. Antagligen var det han som bodde i huset, men det vet vi förstås inte.
Efter ganska precis en timme var vi klara uppe på AF och åkte upp till lokalen, och då körde jag ju alldeles förbi huset som vid det laget var helt övertänt! Polis och brandkår var på plats och förhoppningsvis hade den sotige mannen hämtats med ambulans och fått vård.
Från ena fönstret i lokalen tog jag dessa kort:
Försökte mig på en närbild också, men man ser inte så mycket av själva elden:
När jag åkte från lokalen klockan 17.35 brann det fortfarande! Tak och väggar hade rasat in helt och skorstenstocken stod svart och ensam mitt i elden. Det var sorgligt att se!!

Jag ska faktiskt tillbaka till lokalen senare ikväll för att sova över. Imorgon bitti ska nämligen Eva och jag åka till Djurås och träffa andra Sociala företagare, och det är lättare för henne att hämta upp mig i lokalen.
Undrar om det fortfarande kommer att brinna ikväll när jag kommer...?

Usch och fy va hemskt att få hela sitt hem slukat av lågorna! Jag kan inte ens föreställa mig hur det skulle vara att förlora allt på det viset! Och jag hoppas att jag aldrig behöver få veta!
Mina tankar går till den/de som bodde i huset!

Anneli.

Inga kommentarer: