Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 19 juni 2013

2 X blixtvisit!

Som titeln avslöjar handlar dagens blogginlägg om blixtvisiter, närmare bestämt två!
En av dem är att min "mittemellandotter" Ylvali kom på en blixtvisit idag! :D Ylvali bor ju numera i Stockholm men hon är i Avesta för att hälsa på en kompis några dagar och de hade vänligheten att komma hem och hälsa på båda två!! ♥ Ylvali och hennes kompis M har känt varandra sen de var 3 år och gått hela skoltiden i samma klass - från lekis till gymnasiet! Det är så roligt att de fortfarande är så bra kompisar trots att de nu bor så långt från varandra!

Den andra blixtvisiten är min förkylning! Alltså... jag har inte varit förkyld på... ja, jag minns inte när jag var förkyld sist.. Men en sak är säker: den här förkylningen ska inte bli långvarig!! I nuläget mår jag rätt skapligt, men får lätt hostattacker när jag pratar. Jag har druckit jättemycket té med lite honung i och det har hjälpt en del. Men halsen känns alldeles öm och sårig när jag hostar efter alla de häftiga hostattacker jag haft under dagen. Blä!! Och sjukskriven har jag absolut inte tid att vara!! Imorgon ska jag få hjälp med att bygga färdigt hemsidan till Södra Dalarnas Serviceteam och då måste jag vara på plats!! Det blir nog ytterligare en kopp té med honung  i innan jag går och lägger mig!! Men när jag vaknar imorgon bitti - då är jag frisk!! Så det så!

Anneli.

Inga kommentarer: