Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 30 juni 2013

Gamla nyheter

I förra blogginlägget skrev jag ju om att min hjärtläkare Jens ringde och att vi diskuterade ev byte av medicin och att han skulle ringa tillbaka när han hade pratat med hjärt-specialisterna i Falun. Han ringde faktiskt tillbaka redan samma dag - på eftermiddagen! Synd bara att jag inte var hemma... Janne gav honom visserligen numret till min mobil, men den dumma "smart"-fånen hade stängt av sig!! (Jag blir helt galen på den!! Den gör så rätt ofta!! Morr!!) Ja, så nu har jag fått gå hela helgen och undrat vad det var han skulle säga!! *Suck* Men imorgon är det ju måndag och jag hoppas att han ringer då så jag får veta vad det var han ville! Håller tummarna för att det är att jag ska få prova den nya hjärtmedicinen han pratade om!!

Förrförra lördagen var Janne och jag iväg till nåt som heter "Nostalgiladan" i Bro några mil norr om Stockholm.
I Nostalgiladan (som har öppet bara på lördagar) kan man köpa antika och begagnade möbler och lite annat smått och gott, och så fanns där ett litet fik med kaffe och hembakat fikabröd. Men det var inte därför som vi åkte dit! Nä, attraktionen som vi var ute efter var denna:
Tvillingsyrran Rosali var där med bandet Pralin 
(- keyboardisten Mats som var tvungen att jobba)!
Musik till kaffet!! :D
Två av Rosalis döttrar var där också, och den äldre av dem fick vara med och sjunga på en av låtarna - "Tears in heaven" - för hon hade skrivit en stämma till den gång när Rosali och hon skulle sjunga den på en begravning.
De sjöng så vackert!!
Anledningen till att jag inte skrev om det här för två veckor sen är att jag hade fullt upp med att skriva om Gotlandsresan. Och sen föll det lite i glömska... men nu kom jag på att jag skulle skriva om det - och det har jag just gjort!! :P

Nu ska jag titta färdigt på en film som jag kikat på med ena ögat medan jag skrivit! Ha det allihopa!!

Anneli.

Inga kommentarer: