Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 9 juni 2013

Resfeber

Jag tror att jag nån gång för länge sen har skrivit om att jag AVSKYR att resa, men gillar att vara bortrest, d v s på andra platser än hemma. Ska jag vara noga så är det egentligen förberedelserna innan själva resan jag avskyr, men en viss oro för hur resandet ska förlöpa har jag också! Och precis där befinner jag mig just nu: nu har jag resan framför mig, packningen är bara halvfärdig och jag yrar omkring och försöker komma ihåg att inte glömma bort att packa med mig allt det jag tycker att jag ska komma ihåg att ha med mig...! En bok att läsa kanske är bra om vägen känns lång och tråkig... fast en bok väger ju en del... jag har ju bestämt mig för att packa med mig så lite som möjligt...
Datorn då..?? Nä, den är alldeles för tung!! Men hur ska jag klara mig utan?? Asch!! Jag kommer nog ha fullt upp och knappt hinna sakna den... tror jag... Hmmm... Nä! Inte värt att konka på!
Färdkost då?? Nåt att knapra på i bussen...! Jo, det vill jag nog ha!! Jag packar med mig lite nötter!
Ja, så där snurrar det runt i min skalle...! Men jag vet ju att när jag väl sitter på bussen så lättar det lite och när jag sen checkar in på hotellet så är allt frid och fröjd och bara roligt!

Jag ska alltså åka till Gotland imorgon vid lunch. Ja, inte bara jag, utan drygt 30 andra Sociala företagare från hela Dalarna! Vi ska göra en studieresa och hälsa på andra Sociala företag på Gotland! Det ska bli både roligt och intressant! Jag har dessutom aldrig varit på Gotland förut, så för mig blir det extra spännande!

Så som ni förstår så kommer bloggen inte att uppdateras på ett tag. Vi kommer hem nån gång natten mellan torsdag och fredag, och sen ska jag jobba på fredag så räkna inte med att kunna läsa ett nytt blogginlägg förrän tidigast på fredag kväll! Men då ska jag försöka få med massor av bilder från resan!

Och med denna "cliffhanger" avslutar jag detta blogginlägg och fortsätter att hönsa runt och försöka packa ner det viktigaste! Ha det allihopa - det tänker jag ha! :P

Anneli.

2 kommentarer:

3pa2 sa...

MEN har jag inte lyckats lära dej nåt med alla mina resbloggar :-)
Jag är ju precis tvärtom
Organiserar och planerar packningen i veckor i förväg.
Älskar att resa och allra mest själva resvägen.
Nåväl
Ha en underbar resa
Ser fram emot nästa blogg

Anneli Sjögren sa...

Haha..! Nä, tydligen inte...!! :P
Nä, själva resandet kan jag vara utan...! Trångt och svettigt på bussen och jobbigt att sitta still så länge...!! Men väl framme - när man får packa upp och börja utforska omgivningarna - DÅ börjar det bli riktigt trevligt!! :D