Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 15 juni 2013

Mera Gotland

Jag vet att jag skrev i gårdagens blogginlägg att jag skulle visa den där häftiga kyrkoruinen, men kan ni vänta ytterligare en dag med det? Jag tänkte att jag hellre ville visa er bilderna i lite mer kronologisk ordning...!

Fotona jag vill visa er idag är från stopp vi gjorde mellan de olika Sociala företagen vi besökte. 
På tisdagen stannade vi till vid ett fiskeläge nånstans söder om Visby. Kommer faktiskt inte ihåg vad det hette där, men fint var det:
Några var ner och kollade temperaturen på vattnet! Det var tydligen rätt behagligt!! :D
Dagen efter besökte vi ett ställe som heter Lojsta:
I Lojsta fanns denna rekonstruktion av ett så kallat långhus.
Tyvärr blev det inga bra bilder från insidan eftersom det var alldeles för mörkt därinne. Men det var å andra sidan inte så mycket att se där heller..!
Jag tog kort på några av skyltarna som berättar om platsen och det som fanns där då när det begav sig nån gång i forntiden.
Prova att klicka upp bilderna så kan ni förhoppningsvis läsa vad som står på skyltarna!
En sak som jag sa till nån (vem det nu var... minns faktiskt inte..) var att jag INTE tänkte åka från Gotland innan jag hade fått se Gutefår!! Vilken himla tur då att det fanns några i Lojsta!! :P
Ja, detta får räcka för idag! Mer kommer imorgon. Och Ja! Då ska jag bl a lägga ut kort på den häftiga kyrkoruinen!! Promise!! :P

Anneli.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh sånna fina bilder. Vackert att det nästan gör ont i ögonen. Förstår att ni hade en fin resa.

Anneli Sjögren sa...

Tack 3pa2!! Och då har jag ju inte ens en riktig kamera utan kör med min gamla mobil...!!
Ja, vackert som 17 är det!! Glad att jag lyckades så pass bra att återge det!! :D

Anonym sa...

Tror mycket att det beror på ljuset att färgerna blir så underbara

Anneli Sjögren sa...

Så kan det absolut vara!! :D