Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 22 juni 2013

Födelsedag

Nu är det inte många minuter kvar av Adrians födelsedag för snart är det midnatt. Den nyblivna 14-åringen sover redan och det hoppas jag också på att göra snart! Men innan jag går upp och lägger mig ska jag bara visa er ett par kort från idag:
Först frukost på sängen:
Adrian hade redan varit vaken en lång stund innan vi kom in till honom med frulle - men det är precis som det alltid brukar vara! Tror faktiskt inte att jag nån enda gång under mina 31 år som mamma har lyckats väcka nån av mina 5 barn på en födelsedagsmorgon! :P

Av nån outgrundlig anledning tar jag alltid kort på de tårtor jag gör... jag är lite knäpp på det viset (också..) ;-) och idag var inget undantag:
Jag tog ganska många kort, men inget blev riktigt bra... det här var det minst dåliga! Men huvudsaken är ju att tårtan var god - och det var den! :D Mellan bottnarna hade jag vaniljkräm och chokladkräm och hallon! Mums!! :D

Men nu ska jag göra mig i ordning för natten! G'natt!

Anneli. 

Inga kommentarer: