Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 25 juni 2013

Och nu blir det reklam...

För några dagar sen gjorde jag ju lite reklam för Södra Dalarnas Serviceteams nya Hemsida, och nu skulle jag vilja göra lite reklam för den igen - och för duktiga Nina Larsson som jag gjorde den tillsammans med!

Nina jobbar på ett litet företag som heter Agilerate Design AB och finns i Långshyttan i Hedemora. Peter, som äger och är kontaktperson för företaget var kursledare tillsammans med Nina när vi gick den där webb-designkursen i våras. En riktigt rolig och givande kurs för övrigt!

Vad vår hemsida beträffar så jobbade både Nina och jag på den under midsommarhelgen för att den skulle vara så färdig som bara gick till Södra Dalarnas Serviceteams första annons skulle komma ut i Annonsbladet. Självklart finns det alltid mer att göra på hemsidan - fler bilder ska in t ex och ev lite mer text nånstans... men i princip är det färdig och ser ut som vi vill! Kika gärna in och se vad vi erbjuder:
www.sdalarnasserviceteam.se/  

Anneli.

Inga kommentarer: