Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 1 juni 2013

Ja, det låter ju enkelt...

Om jag bara visste hur... :-(

Anneli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja först skall man lokalisera vad som verkligen är orsaken och sen skall man samla mod till att våga släppa taget om det...........
Samtidigt som den lille "herrn" sitter på vänster axel och väser "Du vet vad du har men inte vad du får"

Anneli Sjögren sa...

Ja, både herr Jante och herr Luther sitter på varsin axel och försöker sabotera...! :-(
Det vore enklare om det bara var en eller ett par saker som gör att båten sjunker, men tyvärr är det betydligt fler än så... Komplicerat är bara förnamnet... :-( Men det är rent fantastiskt vad man trots allt överlever... och ingenting är för evigt! Det kommer att bli bättre - det är jag säker på!