Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 21 juni 2013

Midsommar

Hoppas att ni alla har en fin midsommar - det har jag! :D

Började morgonen med en rejäl sovmorgon - det behövde jag verkligen!! Sen gjorde jag en stooor skål potatissallad och en liten smörgåstårta!
Den vart riktigt god!! Vill ni ha receptet så kan ni gå in på min "gröna" blogg, högerklicka HÄR så kommer ni direkt till rätt blogginlägg!

Ja, sen har jag bara softat resten av dagen! Ingen "små grodorna" här inte! Det är ingen av grabbarna som är intresserade, och i ärlighetens namn: det är inte jag heller..! Jag gillade inte att dansa runt midsommarstången ens som barn!

Imorgon firar vi Adrian som fyller 14 år, så det blir till att gå upp tidigt för att ge honom frukost på sängen, och sen ska jag göra en tårta! :D Men det är imorgon det!

Anneli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men Åhhhh, har Du inte hört? Att Midsommar i år är inställd! Ölandsbron kapsejsade redan i förrgår av all trafik. Jordgubbarna är slut. Sillen utfiskad. Gräddfilen för fet. Gräslöken växte aldrig som det var tänkt – tror kattfaen pinkade för många gånger på den. Systembolaget svämmat över. Små grodorna utrotningshotade.
Så jag kan med gott samvete frossa i gamla långfilmer på tv och en stor ask choklad i min ensamhet.
Trevlig helg på dej oxå

Anneli Sjögren sa...

Ååååååh...!! Jag äääälskar gamla filmer och choklad!!!! Synd att vi bor så långt ifrån varandra, annars är chansen stor att du hade fått sällskap!!
Och att Midsommar var inställt hade jag missat... kanske för att vår gräslök växer som ogräs...!! Men vi har förstås våra katter i en inhägnad kattgård... det kan förklara saken...!! ;-)