Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 5 juni 2013

Kära dagbok

Att blogga kan ju lite grann jämställas med att skriva dagbok tycker många. Och visst finns det likheter!
Om jag hade skrivit dagbok så hade jag för igår och inatt skrivit nånting sånt här:
"Kära dagbok. 
Martin tar studenten på fredag så nu är bråda dagar för att få ihop allt som ska göras tills dess! Lokal är hyrd, gäster inbjudna, menyn planerad och råvarorna delvis inhandlade. Nu ska vi bara köpa de sista ingredienserna och laga maten också...! Och göra färdigt studentskylten, för naturligtvis gör jag den själv precis som jag gjorde till storasyskonen!

Igår kväll gick årets studentbal av stapeln och Martin hade klätt upp sig och såg såå stilig ut!! 
Pappa Janne skjutsade in honom till Avestaparken där balen hölls och jag lovade att sitta uppe tills Martin ringde för att meddela att han ville bli hämtad. Jag fick vänta ända tills klockan var närmare halv två, men det var helt Ok - jag är ju trots allt en riktig nattsuddare, även om jag försöker komma i säng i något så när tid nu för tiden..! 
När jag kom fram till Avestaparken så stod Martin där med sin kompis E som jag trodde att jag skulle skjutsa hem. Men det visade sig att E bor flera mil utanför Avesta åt rakt motsatt håll, så han fick följa med hem till oss och sova över istället. 
Som vanligt poppade jag Metallica i bilen och till min stora glädje sa E att han också gillade dem! Vi började prata musik och det visade sig att E spelar flera instrument, bl a annat gitarr och trummor! Jaha sa jag, då kommer väl inte ni att sova så mycket inatt då! Ute hos Martin finns nämligen två elgitarrer och ett trumset, och vi bor ju på landet så det är bara att rocka loss! Och det gjorde de så det stod härliga till!! 
Ifrån Adrians sovrum kan man se in lite i Martins vardagsrum där han har trummor och gitarrer och genom Adrians fönster kunde jag se och höra E gå loss på trummorna och Martin på elgitarr! Jag stod så och smygtittade och lyssnade på dem en stund och kunde inte låta bli att le stort där jag stod! Jag hade gärna gått in till dem och lyssnat och sjungit med, men jag misstänker att det kanske inte hade varit så populärt att mamma kommit in och stört...!! :P Så efter en stund gick jag och la mig bredvid Janne som sov djupt sedan många timmar. Och jag, jag somnade med ett stort leende och bilden av de två grabbarna som spelade av hjärtans lust mitt i natten."
Men dagbok... det har jag inte skrivit sen jag var i yngre tonåren....! :P

Anneli.

2 kommentarer:

tantista sa...

Sicken grann pojk, grannpojken! ;) (Ja för han är ju nästan som er granne.) Och Anneli, du skriver så bra!

Anneli Sjögren sa...

Åh, Tack tantista!! Det värmer att få höra! ♥
Ja, Martin är ju typ vår granne - ett tag till...! Vi får se vilket som händer först; att han flyttar till Stockholm eller att han först får flytta in i sitt gamla rum så att jag kan göra i ordning och flytta tillbaka mina grejer från lokalen...! Vilket som så kommer han ju inte att vara vår granne så länge till...!
Och att han är en grann pojk - ja, det kan jag ju inte annat än att hålla med om!! :D