Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 27 oktober 2013

Da House, Access Bars och ostkaka

Sorry folks... jag har inte orkat blogga sen i torsdags..! Jag har jobbat ganska mycket, haft en hel del att fundera på och varit ganska trött. Men här kommer nu ett blogginlägg i alla fall! :D

Idag har jag varit ute i Da house och pysslat lite. Janne bar in ved till mig och jag la veden i två korgar; tändved i den lilla och vedklabbar i den stora.
Den gröna pallen brukade min pappa sitta på när han eldade i kaminen och den sitter jag på nu när jag eldar! Här har jag bara "laddat" kaminen inför morgondagens eldning.
När jag ändå var ute i Da house så passade jag på att fota lite för att visa er. Här ovan från vardagsrummet ut mot köket.
Sen flyttade jag kameran lite åt höger...
... och sen ännu mera åt höger!
Resten av lägenheten får jag visa er en annan gång!

Ärkepolaren Katta kom förbi också. Hon har ju gått en kurs i nåt som heter Access Bars och idag fick jag prova på en behandling! Det var helt otrooooligt skönt och avslappnande!! Rekommenderas!!

Efter behandlingen fikade vi och åt hemgjord körsbärsostkaka. Mums!! Katta berättade att hon hört hur det har gått hos familjen som vi hade "spökjakt" hos den 8:de oktober. Klicka HÄR om du vill läsa om den. Det hade i alla fall blivit väldigt lugnt - lugnare än det någonsin varit tydligen, så det verkar som att vi lyckades få över den arga, störande andemannen som jag fick kontakt med! Det var ju bra nyheter! :D

Jahapp folks! Det var allt för idag! :D

Anneli.

Inga kommentarer: