Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 4 oktober 2013

Jaga spöken - igen

ÄNTLIGEN FREDAG!! :D
Om en dryg timme ska "tjejgänget" - eller ska jag kalla oss Häxgänget... :P - åka till en häx... jag menar kompis som bor i Sala. Vi ska börja kvällen med att äta middag tillsammans och sen ska vi ut på äventyr i skogen!
Som ni kanske vet är Sala känt för sin silvergruva, men vad jag inte visste är att det finns nerlagda gruvor runt om i skogarna och det är till en av dem vi ska bege oss! Häx... eh... kompisen påstår att det spökar där, och inte vet jag om hon bara säger så för att försöka skrämma oss, men vi är som tur är inte så lättskrämda! Snarare tvärt om! Vi kommer försöka leta rätt på dem! (Spökena alltså!) Och när vi är klara med det åker vi hem till kompisen och fikar. Känner jag mina häxo... förlåt; kompisar rätt så åker Tarotkorten fram också! En spännande och rolig kväll alltså! :D

Sen är det ju helg som nog ingen har missat..!! ;-) Jag har så mycket jag vill göra så jag blir trött bara av att tänka på det! På helgen är det väl meningen att man ska vila upp sig, men hur ska man hinna det?? I veckorna orkar jag inte många knop när jag kommer hem från jobbet, och då återstår helgen till allt man behöver och vill göra! Så nån mycket vila blir det ju inte..!! Och innan man vet ordet av så är det måndag igen!

Men det är inget jag ska tänka på nu. Nä, nu ska jag bara fokusera på kvällen och allt det roliga vi ska ha! I morgon ska jag sova ut och sen försöka orka med åtminstone en del av det jag vill/borde göra!

En trevlig helg önskar jag alla mina läsare!!

Anneli.

2 kommentarer:

Sabine-Välbefinnaren sa...

Ohh det låter som en super spännande kväll. Önskar du kunde berätta mer i detalj vad ni fick uppleva. Ha det gott. Kram

Anneli Sjögren sa...

Ska försöka i en bloggpost imorgon!! :D