Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 29 oktober 2013

Flyers och milstolpe

Som jag skrev i gårdagens blogginlägg så blev en av mina arbetsuppgifter på jobbet idag att skära våra reklamflyers som jag printade ut igår.
Klicka på bilderna så blir de större! 
De dryga 200 flyers som jag printade ut igår kommer man inte så långt med, så imorgon ska fler skrivas ut och skäras!

Ja, det var om våra flyers det, och nu ska jag berätta om milstolpen:
Den har med min vikt att göra! Jag har ju sen den 30 mars i år hållit på med 5:2-dieten och gått ner lite drygt 10 kilo i vikt. Men de senaste 20 dagarna har jag bara gått ner ett ynka litet hekto! Men det lilla hektot tog mig till exakt samma vikt jag lyckades gå ner till för 2-3 år sen och som är det minsta jag vägt på många år! Men under den här "magiska vikten" lyckades jag inte komma - tvärt om började jag ju gå upp i vikt igen efter ett tag! :-(
Trots att jag nu tycks ha hamnat på en platå så tänker jag att det är det högst tillfälligt!! Rätt vad det är lossnar det igen och jag fortsätter gå ner!! Just watch me!! :P Den här gången ska jag fortsätta att gå ner i vikt!!

Anneli.

Inga kommentarer: