Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 9 oktober 2013

Till andra sidan

Trots feber och förkylning blev det "spökjakt" igår! Men jag tar det i kronologisk ordning:

På förmiddagen var jag på jobbet för att vara med på styrelsemötet, men när det var klart åkte jag hem igen. Katta - som också sitter med i vår styrelse - åkte med mig och vi satt och snackade i soffan ute i Da house (eller "Glada Ladan" som Katta kallar det! ;-). Jag var jättetrött, snuvig och hade måttlig feber och medan Katta berättade om en kurs hon gått, kämpade jag för att hålla mig vaken. Det gick så där... Direkt Katta gick på toa somnade jag!! :P Men Katta är inte den som är den - hon la sig helt sonika i andra änden av soffan och sov en stund hon också!! :D När vi vaknade hade Janne kokat soppa till oss och kom in med den till oss! (Har jag nämnt att jag är gift med en helt fantastisk man? :-)

Efter att ha sovit och fått mat i magen mådde jag lite bättre och vi bestämde oss för att åka för att ta reda på vad det var för Andlig aktivitet i det där huset. MEN; det var inte det huset som jag trodde att det var! Om ni läste min bloggpost från 16 september förra året som jag länkade till i förra blogginlägget så skrev jag att Katta och jag hade varit i två hus; ett där vi bara kände in energierna och snackade lite med andarna och sen hos grannen där vi faktiskt efter att ha känt in och kommunicerat med en arg Ande försökte få honom därifrån. Om vi lyckades eller inte fick vi inget svar på (förrän igår) men det var det huset jag trodde att vi skulle till! Men icke! Där hade det i alla fall blivit lugnt sen vi var dit, medan det hade blivit värre i det huset där vi bara hade gått runt och känt in energierna då för ett år sen!

Nåväl, Katta och jag började på övervåningen och jag fick genast kontakt med en lång, smal, äldre man som förmedlade till mig att han var irriterad över något som hade med familjen att göra. Jag ska inte berätta, för det berör bara familjen, men när jag berättade för pappan i familjen (som var den enda som var hemma just då) så förstod han precis vad mannen menade. Just när jag trodde att jag var färdig och skulle låta Katta berätta vad hon fått fram så märkte jag av ytterligare en man - och han var inget trevlig kan jag utan att överdriva säga!! Det visade sig vara han som "ställt till det" i huset och gjort så att familjen mått dåligt - och han skulle bort!! Men innan vi hjälpte honom över till andra sidan berättade Katta vad hon hade känt in i huset.
Om vi lyckades få bort den otrevlige anden vet jag inte än, men det visar sig för vi blev lovade att få en uppdatering när det gått en tid! Men upplevelsen när vi "hjälpte honom över" var ändå att han gick! Hoppas, hoppas att han verkligen gjorde det! Time will tell!

Idag ska jag hålla mig borta från jobbet, och jobba lite hemifrån istället! Jag har mindre feber idag, men näsan har fullkomligt sprungit läck istället och jag snyter mig typ hela tiden! Högen av begagnade näsdukar bredvid mig har växt medan jag skrivit det här blogginlägget, och jag lär nog gå och hämta stora papperskorgen om jag ska kunna sitta kvar här och jobba!! Och en packe näsdukar till...!!

Håll er friska där ute, för det här är väldigt lite roligt...!! :P

Anneli.

Inga kommentarer: