Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 3 oktober 2013

The botten is nådd

Ja ni får ursäkta att jag helt fräckt stjäl Timbuktus låt-titel och skamlöst använder den till detta blogginlägg, men det är ungefär så jag känner mig just nu!

Dagen började toppenbra och jag småsjöng för mig själv när jag öppnade dörren och klev in på jobbet. Jag hade lyssnat på bra musik i bilden och fortsatte sjunga på låten som jag stängde av mitt i efter att ha parkerat bilen.

På jobbet är det rätt mycket att göra, och i o m att vi fått en ny verksamhetsledare i tisdags så känns det som att mycket "hänger i luften" tills vi hittat rutiner, vem-gör-vad och lärt känna varandra lite bättre. Det tar en hel del tid... och energi!  Och efter att jag som jag gjort idag; jobbat med siffror hela dagen så känner jag mig mentalt utcheckad! Så vad min energinivå anbelangar så stämmer tyvärr titeln till Timbuktus låt och mitt blogginlägg helt perfekt!! :-(

Meeen! Det var egentligen inte det jag tänkte på när jag bestämde titeln. Nä, när jag kom hem från jobbet och slog på datorn så gick jag in på min mail för att kolla om det kommit in nåt nytt sen i går kväll, och det hade det...!! Flera mail var om spamkommentarer här från bloggen!!

När jag tog bort ordkollen för den som vill kommentera här på bloggen så började jag få in konstiga kommentarer (samtliga på engelska), men det hade jag räknat med. Men att de kommer in dagligen, och så pass många hade jag inte riktigt trott! Rekordet hittills är 18 stycken på mindre än ett dygn, men idag var det "bara" 14...!! Men jag upplever att det eskalerar och blir värre och värre och jag undrar hur mycket det egentligen kan bli! Jag tycker redan att "The botten is nådd", men jag misstänker att så inte är fallet..!! :-( Tack och lov hamnar de till 99½ % i skräppostfiltret så ni slipper se dem!
Jag tänkte härda ut ett tag till, för det var flera av er som klagade på att det inte funkade att kommentera förut. (Ibland funkade det och ibland inte..!) Blir det för jävligt, så lär jag bli tvungen att sätta tillbaka ordkontrollen. Men jag hoppas jag slipper!!

Anneli.

Inga kommentarer: