Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 22 oktober 2013

Motsättningsfullt

"Är det sånt här som kallas "husmorssemester"? Morsan på rymmen...!! ;-) Hihi..!!
Det är i alla fall sånt här jag behöver lite då och då för att orka ta nya tag i vardagen"! Så avslutade jag fredagens blogginlägg. Ändå sitter jag här och är så sjukligt trött!! Orkar inte riktigt ta några nya tag...!
Men jag är inte bara trött... nä, för på nåt konstigt sätt känner jag mig ändå... ja, vad ska jag kalla det... glad... nöjd... salig... tacksam... Jag vet faktiskt inte hur jag ska förklara det..! Tröttheten till trots känner jag mig "upplyft" och nästan lite pånyttfödd! Ja, det där lät ju lite religiöst och det var verkligen inte så jag menade!!
Men att vara på Änglamässan bland alla underbara, flummiga, härliga, positiva människor ger mig en "kick" - gör mig glad! Man får tro vad man vill, men människorna som ställer ut och som besöker den här typen av mässor tror ändå på vad de håller på med och har hjärtat med i det de gör, och det är så härligt att uppleva!

Nu var det ju inte bara mässan som var rolig av det jag gjorde under helgen. Jag fick ju äran att sova över hos en kompis som jag fått kontakt med tack vare just Änglamässan och det var första gången jag var hemma hos henne. Vi hade både "fredagsmys" när jag kom på kvällen och sen "lördagsmys" efter mässan på lördagen. Mycket trevligt med tända ljus, popcorn och djupa samtal! :D

Men för att komma tillbaka till den här dubbla, konstiga "trött-men-upplyft-känslan" så tänker jag att det ena inte utesluter det andra, att visst; jag är trött - men ur ett annat perspektiv/på ett annat sätt känner jag den här svårförklarade känslan som ändå är såå positiv! Jag vet inte om ni förstår vad jag menar, och jag kan inte förklara det bättre... Men det är i alla fall möjlig att vara trött ur ett perspektiv och uppfylld av positiv energi ur ett annat!

Nu ska jag ta min positiva energi och bege mig ut i livet = jobbet. A woman's got to do what a woman's got to do! :P

Anneli.

Inga kommentarer: