Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 20 december 2015

4:de Advent i Da House

Tittar in mitt i julstöket (med betoning på stöket i mitt fall...) för att önska er alla en trevlig 4:de adventskväll!
Ommöbleringen av vårt vardagsrum går så sakteliga (med betoning på sakteliga...) framåt, men än är det ganska mycket kvar... Bland annat ska pianot flyttas ut till kaminrummet (pust!) för att vi ska få plats med ett databord där istället. Man bara att soffan står på plats känns som en milstolpe! :o)

Mensåatt... här har inte jag tid att sitta och häcka! Nu är det bara att kavla upp ärmarna och fortsätta!

Anneli.

PS. "När katten är borta dansar råttorna på bordet" sägs det ju. Här hos oss skulle man snarare kunna säga "När Adrian är borta spelar Janne 70-talsmusik på HÖG volym"! DS.

Inga kommentarer: