Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 6 december 2015

2:a advent 2015

Tittar in som hastigast för att önska er alla en fin 2:a advent!
Själv ska jag strax iväg till en kompis på lite middag och god konversation! ♥

Egentligen hade jag även tänkt att lägga upp en bild på min stickning och visa hur långt jag har kommit, men det hinner jag tyvärr inte nu! Men den är betydligt längre än sist jag visade er! Så långt att jag insett att garnet inte kommer att räcka till att få halsduken tillräckligt lång... men imorgon är det stick-café igen och jag ska höra om jag kanske kan få lite mer garn eller få reda på var jag kan köpa mer.
Imorgon ska jag även få träffa min språkkompis. Det ska bli spännande! :o) Och så ska jag försöka komma ihåg att fota min stickning och lägga ut en bild så ni får se!

Men NU; nu ska jag ta mig upp ur soffan och in i bilen och dra iväg till min kompis!

Ha det!! ♥

Anneli.

Inga kommentarer: