Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 16 december 2015

Organiserat kaos

I vårt hus råder allt annat än julstämning... Kaos är nog den närmaste beskrivning jag kan ge..! Den enda städade delen i vardagsrummet t ex är den lilla plätten som advents-ljusstaken står på och som ni även har sett foton på 3 söndagar på raken.

Anledningen till kaoset är att vi håller på att möblera om. Och anledningen till att vi möblerar om är bl a att soffan vi köpte i höstas är för stor för den plats vi hade gamla soffan på.

Jag förstår om ni undrar varför vi inte möblerat om förrän nu, men ni vet hur det brukar vara: inte förrän man har piskan på ryggen sätter man fart...! Och piskan den här gången består i att igår fick vi äntligen fiber inkopplat i huset, och för att kunna koppla TV:n till fibern så är vi tvungna att möblera om...! (Det är skillnad på att vara tvungen och att man borde serni..!) ;o)
Nu visade det sig att det fattades en sladd, så TV:n kan iallafall inte kopplas in ikväll, men kaoset är ett faktum och nu får det vara så tills sladden är inköpt och vi orkat slutföra ommöbleringen och städningen!

Att resten av huset också kännetecknas av kaos har mer med att jag är utbränd och supertrött att göra... och att jag har jätteont i mina fötter... och att jag avskyr att städa... och att jag är ganska så bohemisk av mig... och att jag har alldeles för mycket prylar... so shot me! Eller... gör inte det! ;o)

Det som är bra med att möblera om - förutom att det blir städat - är att man hittar saker som man helt plötsligt undrar varför i hela världen man har sparat, och så kan man göra sig av med dem! Janne åkte iväg till tippen/återvinningen med ett lass nu i eftermiddags med sånt som ingen ändå vill ha men som har legat här och skräpat. Good riddance! :o)

När det blir färdigt här i vardagsrummet kanske jag tar kort och visar er hur det ser ut. Kanske... Jag har ju faktiskt aldrig visat er hur det ser ut här - bara hur det ser ut i Da House. Vi får se om det blir sån ordning så att jag törs visa er..!

Men nu ska jag njuta av att fibern åtminstone är installerad till min dator så att jag kan titta på videor och annat som jag har längtat efter att göra under de månader som jag bara har haft internetet via min mobil! Mobilens internet räckte inte till annat än mailen, blogga och kolla det viktigaste på facebook...! Men nu... nu kan jag göra vad jag vill!! Sweet!! :o)

Anneli.

Inga kommentarer: